Sari la conținut

PE CINE VOTĂM ÎN 2024?

Mijlocul lunii ianuarie, din anul 2024, m-a găsit pentru o scurtă perioadă de timp în locuri foarte dragi mie. Nu am să dezvălui identitatea acestor locuri, pentru a nu a fi acuzat de partizanat, dar pentru cunoscători este facil recognoscibil vizionând materialul video.

Văzând mediul în care minunate făpturi viețuiesc, laolaltă înaripate și rozătoare, plăcerea reîntâlnirii a fost estompată și un sentiment de furie mi-a cuprins ființa. Dincolo de lipsa de educație civică, obligația păstrării unui mediu sănătos și a unei normale curățenii revine autorităților locale din primăria locului și a Regiei Autonome „Apele Române” și filialele sale bazinale. Lipsa totală de preocupare a acestor entități în ceea ce privește curățarea acelui areal este dovedită, prin faptul că, în desele vizite realizate în toate anotimpurile anului mizeria este prezentă. Ce este de făcut? Să ne mobilizăm, să apelăm la ONG-uri de profil și să purcedem la curățarea permanentă a zonei. Ar fi o soluție… în aceste condiții persoanele ce reprezintă entitățile Statului cu responsabilități privind curățenia și ecologizarea zonei TREBUIE SĂ PLECE din posturile pe care nu știu a le gestiona. Deoarece aceste persoane nu vor pleca din proprie inițiativă, fiind alese sau numite ajungem la esența lucrurilor, PE CINE VOTĂM ÎN 2024?

Vă invit, ca de câte ori veți întâlni situații nefirești, prost gestionate de reprezentanții Statului să rostiți în gând sau cu voce tare ”PE CINE VOTĂM ÎN 2024?”.

Să analizați, să judecați drept și să decideți PE CINE VOTĂM ÎN 2024.

PER

Sursa coloanei sonore: Youtube,Natural Light – Chris Haugen

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *